Επικοινωνία

Για σεμινάρια/ομαδικές συνεδρίες:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, Γραμματειακή υποστήριξη, Υπεύθυνη Οργάνωσης, (Ψυχοπαιδαγωγός)

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο ή ομάδα, επικοινωνήστε με την γραμματεία στα τηλέφωνα : τηλ: 210 22 88 329, κιν.: 6973 992 990

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για ατομικές συνεδρίες:

 ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (Couns. Dip., MA.)

 Εάν επιθυμείτε μία πρώτη συνεδρία μαζί μου, ή με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Theratree, επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα :

 τηλ.: 210 22 88 329, κιν.: 6939 690 868

Πώς να έρθετε στο THERATREE

Ο χώρος του THERATREE

Διεύθυνση: Μαβίλη 2, Άνω Πατήσια, 111 41, Αθήνα

(τέρμα Πατησίων, 3’ από τον σταθμό Άνω Πατήσια)

 

Με ΗΣΑΠ:

Ο πλησιέστερος σταθμός του ηλεκτρικού είναι ο σταθμός ‘Άνω Πατήσια’.

Από αυτόν το σταθμό χρειάζεται να περπατήσει κανείς γύρω στα 3-4 λεπτά για να φτάσει στο Theratree, στη Μαβίλη 2.

Εξερχόμενοι από το σταθμό του τρένου βγαίνετε κατευθύνεστε προς την Λεωφόρο Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στα 150 μ. στρίβετε αριστερά στην οδό Μαβίλη. Ο αριθμός 2 βρίσκεται στα δεξιά σας.

Με λεωφορείο: 

Εξυπηρετούν τα λεωφορεία 444, 500, 605 & 619 τα οποία κάνουν στάση επί της Λεωφόρου Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Κατεβαίνετε στη στάση

«Άνω Πατήσια» και ακολουθείτε την Πατησίων με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στρίβετε αριστερά στο πρώτο στενό όπου βρίσκεται η οδός Μαβίλη. 

Με Τρόλεϊ:

Εξυπηρετούν τα τρόλεϊ 3  και 5  τα οποία κάνουν στάση επί της Λεωφόρου Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Κατεβαίνετε στη στάση  «Άνω Πατήσια» και ακολουθείτε την Πατησίων με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στρίβετε αριστερά  στο πρώτο στενό όπου βρίσκεται η οδός Μαβίλη.

Επίσης το τρόλει 11 κάνει τέρμα επί της Πατησίων στο ύψος της Μαβίλη. Διασχίζετε την Πατησίων και στρίβετε δεξιά στην οδό Μαβίλη.

Με αυτοκίνητο:

1. Μέσω εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης Ε75/Α1

  • με κατεύθυνση προς Πειραιά: Βγαίνετε στην έξοδο για Νέα Χαλκηδόνα. Στο φανάρι στρίβετε αριστερά στην οδο Κάλβου και στο επόμενο φανάρι αριστερά στη Λεωφόρο Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Στο ύψος της πλατείας Κολιάτσου στρίβετε δεξιά στην οδό Ματσούκα Σπύρου, αριστερά στην οδό Καμπύση και αριστερά στην οδό Μαβίλη. Το νούμερο 2 είναι στα αριστερά σας. 
  • με κατεύθυνση προς Λαμία: Βγαίνετε στην έξοδο Αχαρνών. Ακολουθείτε την Αχαρνών μέχρι το ύψος του σταθμού Κάτω Πατήσια στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Ιωνίας και την ακολουθείτε μέχρι το ύψος της οδού Ιακωβίδου όπου και στρίβετε δεξιά. Στρίβετε αριστερά στη Λεωφόρο Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Στο ύψος της πλατείας Κολιάτσου στρίβετε δεξιά στην οδό Ματσούκα Σπύρου, αριστερά στην οδό Καμπύση και αριστερά στην οδό Μαβίλη. Το νούμερο 2 είναι στα αριστερά σας

2. Από Σύνταγμα: Κατευθύνεστε προς Ομόνοια στρίβετε στην 3ης Σεπτεμβρίου. Στρίβετε αριστερά στην Αβέρωφ και δεξιά στο ύψος της Αχαρνών. Ακολουθείτε την Αχαρνών μέχρι το ύψος του σταθμού Κάτω Πατήσια στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Ιωνίας και την ακολουθείτε μέχρι το ύψος της οδού Ιακωβίδου όπου και στρίβετε δεξιά. Στρίβετε αριστερά στη Λεωφόρο Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Στο ύψος της πλατείας Κολιάτσου στρίβετε δεξιά στην οδό Ματσούκα Σπύρου, αριστερά στην οδό Καμπύση και αριστερά στην οδό Μαβίλη. Το νούμερο 2 είναι στα αριστερά σας

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια συνεδρία ή τη συμμετοχή σας σε σεμινάριο/ομάδα. Δείτε στο χάρτη το πώς να έρθετε.

Σήμερα Θέλω...

-Να ξεκινήσω
On Line Συμβουλευτική

-Να ενημερωθώ
α) για τα σεμινάρια,
β) για τις ομάδες του Theratree

-Να διαβάσω
α) εργασίες και
β) άρθρα που έχουν γραφτεί
από την ομάδα του Theratree

-Να διαβάσω προτεινόμενα
α) άρθρα, β) βιβλία

-Να δηλώσω
ενδιαφέρον συνεργασίας