Για ατομικές συνεδρίες:

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συνθετική Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Gestalt

Εάν επιθυμείτε μία πρώτη συνεδρία μαζί μου, ή με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Theratree, επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα : τηλ.: 210 22 88 329, κιν.: 6939 690 868

Για σεμινάρια & ομάδες:

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο ή ομάδα, επικοινωνήστε με την γραμματεία στα τηλέφωνα : τηλ: 210 22 88 329, κιν.: 6973 992 990

E-mail: info@theratree.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χάρτης του γραφείου

Πως να έρθετε στο γραφείο

Ο πλησιέστερος σταθμός του ηλεκτρικού είναι ο σταθμός ‘Άνω Πατήσια’.

Από αυτόν το σταθμό χρειάζεται να περπατήσει κανείς γύρω στα 3-4 λεπτά για να φτάσει στο Theratree, στη Μαβίλη 2.

Εξερχόμενοι από το σταθμό του τρένου βγαίνετε κατευθύνεστε προς την Λεωφόρο Πατησίων/ 28ηςΟκτωβρίου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στα 150 μ. στρίβετε αριστερά στην οδό Μαβίλη. Ο αριθμός 2 βρίσκεται στα δεξιά σας.

Εξυπηρετούν τα λεωφορεία 444500605 & 619 τα οποία κάνουν στάση επί της Λεωφόρου Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Κατεβαίνετε στη στάση

«Άνω Πατήσια» και ακολουθείτε την Πατησίων με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στρίβετε αριστερά στο πρώτο στενό όπου βρίσκεται η οδός Μαβίλη. 

Εξυπηρετούν τα τρόλεϊ 3  και 5  τα οποία κάνουν στάση επί της Λεωφόρου Πατησίων/ 28ηςΟκτωβρίου. Κατεβαίνετε στη στάση  «Άνω Πατήσια» και ακολουθείτε την Πατησίων με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στρίβετε αριστερά  στο πρώτο στενό όπου βρίσκεται η οδός Μαβίλη.

Επίσης το τρόλει 11 κάνει τέρμα επί της Πατησίων στο ύψος της Μαβίλη. Διασχίζετε την Πατησίων και στρίβετε δεξιά στην οδό Μαβίλη.

  1. Μέσω εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης Ε75/Α1
  • με κατεύθυνση προς Πειραιά: Βγαίνετε στην έξοδο για Νέα Χαλκηδόνα. Στο φανάρι στρίβετε αριστερά στην οδο Κάλβου και στο επόμενο φανάρι αριστερά στη Λεωφόρο Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Στο ύψος της πλατείας Κολιάτσου στρίβετε δεξιά στην οδό Ματσούκα Σπύρου, αριστερά στην οδό Καμπύση και αριστερά στην οδό Μαβίλη. Το νούμερο 2 είναι στα αριστερά σας. 
  • με κατεύθυνση προς Λαμία: Βγαίνετε στην έξοδο Αχαρνών. Ακολουθείτε την Αχαρνών μέχρι το ύψος του σταθμού Κάτω Πατήσια στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Ιωνίας και την ακολουθείτε μέχρι το ύψος της οδού Ιακωβίδου όπου και στρίβετε δεξιά. Στρίβετε αριστερά στη Λεωφόρο Πατησίων/ 28ης Οκτωβρίου. Στο ύψος της πλατείας Κολιάτσου στρίβετε δεξιά στην οδό Ματσούκα Σπύρου, αριστερά στην οδό Καμπύση και αριστερά στην οδό Μαβίλη. Το νούμερο 2 είναι στα αριστερά σας

  1. Από Σύνταγμα
    Με κατεύθυνση προς Ομόνοια στρίβετε στην 3
    ηςΣεπτεμβρίου. Στρίβετε αριστερά στην Αβέρωφ και δεξιά στο ύψος της Αχαρνών. Ακολουθείτε την Αχαρνών μέχρι το ύψος του σταθμού Κάτω Πατήσια στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Ιωνίας και την ακολουθείτε μέχρι το ύψος της οδού Ιακωβίδου όπου και στρίβετε δεξιά. Στρίβετε αριστερά στη Λεωφόρο Πατησίων/ 28ηςΟκτωβρίου. Στο ύψος της πλατείας Κολιάτσου στρίβετε δεξιά στην οδό Ματσούκα Σπύρου, αριστερά στην οδό Καμπύση και αριστερά στην οδό Μαβίλη. Το νούμερο 2 είναι στα αριστερά σας

Ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του «THERATREE- Awakening the Senses of the Soul». Εμπνεύστρια της ΧΕΙΡΩΝΙΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που αποτελεί όραμα και έργο ζωής της.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Συνθετική  Ψυχοθεραπεία (Master in Integrative Counseling & Psychotherapy, Middlesex, U.K.) ως Σύμβουλος Ψυχικής  Υγείας (COSCA, Counseling & Psychotherapy, Scotland U.K. ). Έχει ολοκληρώσει Μετεκπαιδευτικά Προγράμματα στην Θεραπεία Gestalt (San Fransisco Gestalt Institute & Ecole Parisienne de Gestalt), Θεραπεία Τραύματος και Μετατραυματικού Στρες (PTSD),  Θεραπεία ζευγαριών (Ψυχογενετικό Σύστημα), Οικογενειακή θεραπεία (Adlerian Training Institute, Inc), Κλινική Ψυχοπαθολογία (Αιγινήτειο Νοσοκομείο), «Transpersonal Psychotherapy and Holotropic Breathwork» κ.α.

Είναι δημιουργός της ομάδας «THERATREE», που στόχο έχει την Αφύπνιση των Αισθήσεων της Ψυχής  (Awakening the Senses of the Soul) κυρίως μέσα από την βιωματική εργασία με αρχέτυπα και αρχαιοελληνικούς μύθους στα πλαίσια της Χειρώνιας Θεραπείας.

Τα τελευταία χρόνια επιμελείται το επιστημονικό περιεχόμενο των Chiron Retreats, διατηρώντας παράλληλα τον θεραπευτικό της ρόλο.