Είπαν για μας…

 

Θέμα:  «Γιατί επιλέγουμε τον σύντροφο που επιλέγουμε»

«Το πιο σημαντικό πράγμα που αποκόμισα από το σεμινάριο και που δεν είχα αποκομίσει ως σήμερα από αντίστοιχα σεμινάρια ήταν ότι άφησα το σώμα μου και τα συναισθήματά μου στην επιφάνεια, χωρίς να παρέμβουν οι εκλογικεύσεις και οι πεποιθήσεις που είχα χτίσει ως άμυνα τα προηγούμενα χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακαλύψω τί θέλω από μία σχέση, και να αλλάξω τις δυναμικές στην καθημερινή μου ζωή με ευχάριστη συνέπεια μία πολύ ευτυχισμένη σχέση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Λειτουργεί!»
Λία Γκασούκα, Φιλόλογος

  «Είναι πια κοινός τόπος πως η ψυχοθεραπεία είναι τέχνη. Χρειάζεται γνώσεις, τεχνική, και προπάντων  μεράκι. Η Ιωάννα εκτός του ότι  κατέχει και τα τρία, έχει επιπλέον τη μοναδική για μένα ικανότητα της "διάχυσης". Είναι η ικανότητα όπου ο  ψυχοθεραπευτής επιτρέπει στον εαυτό του να αφεθεί αβίαστα και φυσικά  στον "κενό χώρο"  συνάντησης του εκάστοτε διαπροσωπικού γίγνεσθαι. Και αφού αυτή είναι και η ικανότητα - κλειδί για ένα επιτυχημένο ζευγάρι, η Ιωάννα είναι η καταλληλότερη να το εμπνεύσει. Καλή σας δουλειά!»
Εύα Σταθογιαννοπούλου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

 «Ήταν πολύ όμορφα και απλά. Εύκολα καταλάβαινες όλα τα πράγματα, χωρίς πίεση.
Με άφησε άφωνη το βιωματικό με το σώμα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχουμε τόση
δύναμη, ότι είναι τόσο απλό για την ψυχή, το σώμα και το πνεύμα.»
Βάσω Σιγάλα, Ξενοδοχοϋπάλληλος

 «Πολύ δυνατή, καθαρή και απελευθερωτική προσέγγιση στους κόμπους των σχέσεων.
 Δυνατή εμπειρία.».
Νεκταρία Κοντεκάκη, Γραμματέας

«Η μαγεία αυτού του σεμιναρίου είναι ότι αναγνωρίζεις το προβληματικό κομμάτι σου
και το βελτιώνεις εκείνη τη στιγμή που συμβαίνει. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία
που μου δόθηκε.»
Γκρέτα Γκεράζη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

«Η πιο αποτελεσματική short- term therapy»
Ντίνα Κυριακού

  

Θέμα:  «Συναισθήματα. Η Κινητήριος Δύναμη στη Ζωή μας. Στα χνάρια του Θησέα…» 

“Μοναδική εμπειρία που μας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τις κρυμμένες μυθολογικές ρίζες μας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το δρόμο για ένα μοναδικό και συναρπαστικό ταξίδι ζωής, ταξίδι ψυχής”.
Γεωργία Ντούσικου, Health Psychologist

"Η ομάδα λειτουργεί σαν ένας καθρέφτης που αντανακλά κομμάτια του ψυχισμού των μελών της. Είναι μια πολύ δυνατή εμπειρία που με την κατάλληλη καθοδήγηση από την Ιωάννα έχει άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Η εμπειρία αυτή είναι το πιο μεγάλο δώρο που έχω προσφέρει στον εαυτό μου"
Μαρία Κυθρεώτου, Οικονομολόγος

"Το να μπορείς να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει μέσα στην ψυχή σου, είναι μοναδική εμπειρία ζωής. Όμως χρειάζεσαι και τον κατάλληλο άνθρωπο για να στο δείξει.
Σ' ευχαριστώ πολύ που μου έδειξες και συνεχίζεις να μου δείχνεις! Έχουμε δρόμο μπροστά μας και η διαχείριση θυμού τελικά ήταν η αφορμή, γιατί το πετύχαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς τη ρίζα του."
Σταύρος Λαζαρόγγονας

"Γίνεσαι μέλος μιας πολύ δυνατής ορχήστρας που διευθύνεται από έναν πολύ δυνατό μαέστρο και όλοι μαζί παράγετε αριστουργήματα".
 Edward Zinger, Game Designer

"Ένα "τολμηρό' ταξίδι στα άδυτα της ύπαρξης μας, μέσα από τα αρχέτυπα της Ελληνικής Μυθολογίας. Μέσα από μια τόσο δυναμική "κατάδυση"….γεννιόμαστε ξανά στο  Φώς μίας  καινούριας Συνείδησης. "
Πέννυ Οιχαλιώτου, Δημοσιογράφος

"Με την συμμετοχή μου στην ομάδα του Θησέα βίωσα ένα συγκλονιστικό εσωτερικό ταξίδι. Όχι μόνο βρήκα ειρήνη σε προσωπικά διλήμματα, αλλά μου δόθηκε και η ευκαιρία να δημιουργήσω πολύτιμες σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς αντιμετωπίσαμε μαζί τις προκλήσεις και τους "άθλους". Η Ιωάννα μας καθοδήγησε με θάρρος, ειλικρίνεια και αγάπη μέσα από δύσκολα μονοπάτια, χωρίς ίχνος παρεμβατικότητας και δίνοντάς μας τον απαραίτητο χώρο και χρόνο να αναπτυχθούμε. Η εμπειρία αυτής της ομάδας επηρέασε με ριζοσπαστικό τρόπο την ζωή μου, και μου έδωσε μαθήματα που θα με συντροφεύουν παντοτινά."
Αγγελίνα Χατζησταύρου, Γεωπόνος

Σήμερα Θέλω...

-Να ξεκινήσω
On Line Συμβουλευτική

-Να ενημερωθώ
α) για τα σεμινάρια,
β) για τις ομάδες του Theratree

-Να διαβάσω
α) εργασίες και
β) άρθρα που έχουν γραφτεί
από την ομάδα του Theratree

-Να διαβάσω προτεινόμενα
α) άρθρα, β) βιβλία

-Να δηλώσω
ενδιαφέρον συνεργασίας