Μην αναβάλλεις την χαρά!

Μην αναβάλλεις την χαρά!
Πως να φέρουμε την ευτυχία στην καθημερινή μας ζωή.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου
20:30 στον ΙΑΝΟ
Σταδίου 24, Σύνταγμα

Η ομάδα ψυχοθεραπευτών του «Theratree» σας προσκαλεί στον Ιανό, για να γνωρίσετε το δένδρο που αφυπνίζει τις Αισθήσεις της Ψυχής μας, μέσα από μια επικούρεια προτροπή: «Μην αναβάλλεις τη χαρά»!

 

Πως τα ψυχικά τραύματα, σαμποτάρουν την καθημερινότητα μας και μας οδηγούν στην αναβολή της χαράς; Θα επιτρέπαμε ποτέ στο Σωκράτη ή τον Επίκουρο, να μας θεραπεύσει στρέφοντας τα μάτια της ψυχή μας από τον Αντέρωτα στον  Έρωτα; Μπορεί η επιλογή συντρόφου να είναι μια συνειδητή επιλογή;

To «THERATREE» φιλοδοξεί να καρποφορήσει στον κήπο του Επίκουρου υπενθυμίζοντας  "Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές…Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά".

Επίκουρος ( 341-270 π.Χ.)


Παρουσιάσεις σεμιναρίων:
Έρως – Αντέρως – Φάνης.
Τα τρία πρόσωπα του έρωτα και πως μας βοηθούν να εκπληρώσουμε το δυναμικό μας / Ψυχικό τραύμα. Θεραπεία και επανασύνδεση με τη Ζωή / Μην αναβάλλεις την χαρά. Πως να φέρουμε την ευτυχία στην καθημερινή μας ζωή / Επιτρέποντας στο Σωκράτη να μας θεραπεύσει. Μια συνάντηση με τον Αληθινό μας Εαυτό / Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε


Εισηγητές:
Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.), Η. Σταμογιάννου (Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PsychD), Κ. Μισθού (Ψυχολόγος, BSc, MSc, P.G. Dip), Α. Κομποχόλη (Φιλόλογος - Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών), Γ.  Χαραλαμπίδης (Συγγραφέας & Ερευνητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας)


Ομιλητές:
«Ο ρόλος του στρες στη ζωή μας»
από τον αναπληρωτή καθηγητή ενδοκρινολογίας, Γιώργο Μαστοράκο &  «Η ψυχή με βάση τον Ιπποκράτη και τον Πλάτωνα» από τον Ιατρό – Φυσίατρο – Βελονιστή – Βοτανοθεραπευτή, Αλέξανδρο Τηλικίδη.

Δρώμενα:
Χορευτικό δρώμενο από την dance performer Toulin Millet

Τραγουδούν:
Ειρήνη Δούκα+Greggy K.  Ρένα Ρασούλη+The big Brother (Guest: Λύρα,  Γιάννης Καπετανάκης).

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/Theratree?ref=hl

 

 

Σήμερα Θέλω...

-Να ξεκινήσω
On Line Συμβουλευτική

-Να ενημερωθώ
α) για τα σεμινάρια,
β) για τις ομάδες του Theratree

-Να διαβάσω
α) εργασίες και
β) άρθρα που έχουν γραφτεί
από την ομάδα του Theratree

-Να διαβάσω προτεινόμενα
α) άρθρα, β) βιβλία

-Να δηλώσω
ενδιαφέρον συνεργασίας