Η ομάδα μας

 

Η Δρ. Ηλιάνα Σταμογιάννου είναι Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια με Διδακτορικό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία (University of Surrey, U.K.). Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό στη Ψυχολογία της Υγείας (King’s College, London) καθώς και πτυχίο Ψυχολογίας (Royal Holloway, University of London). Η θεραπευτική προσέγγιση της βασίζεται στην πίστη της στις απεριόριστες δυνανότητες του ανθρώπου και για αυτό το λόγο χρησιμοποιεί τη συνθετική θεραπευτική προσέγγιση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Αφού ολοκλήρωσε το Διδακτορικό της, συνέχισε την επιμόρφωση της με εξειδικευμένα βιωματικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας, όπως τα Μετεκπαιδευτικό Προγράμματα στη θεραπεία Gestalt (San Franscisco Gestalt Institute & Ecole Parisienne de Gestalt), τη θεραπεία Τραύματος και Μετατραυματικού Στρες (Taking a Flight International Organisation, Canada), τη Θεραπεία Ζευγαριών (Ψυχογενετικό Σύστημα) και την online θεραπεία (ΟnlineCounsellors.co.uk, Βρετανικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για συμβουλευτική μέσω διαδικτύου).

Έχει εργαστεί για 7 χρόνια με εφήβους και ενήλικες με ψυχολογικές/ψυχιατρικές δυσκολίες και σωματικές ασθένειες σε ιδιωτικά και κρατικά κέντρα ψυχικής υγείας στην Αγγλία και την Ελλάδα. Υπήρξε συντονίστρια σεμιναρίων ανάπτυξης της ενσυνειδητότητας. Επίσης, υπήρξε καθηγήτρια στο Μάστερ Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται ως ψυχολόγος για μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία για ευπαθείς ομάδες. Παράλληλα εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια, επόπτρια και συντονίστρια ομάδων.

 

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων (PR-Provoli)

H Μαρία Κοκολάκη σπούδασε Διαφήμιση-Marketing στην Αθήνα. Συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία στο Coventry University και πήρε το combined Bachelor "Media, Communication and Culture". Λόγω της κλίσης της στις λέξεις και τη δημιουργικότητα, έκανε πρακτική στην Αθήνα στο δημιουργικό τμήμα της πολυεθνικής   διαφημιστικής εταιρίας Adel Saatchi and Saatchi.  Εργάστηκε ως κειμενογράφος σε μεγάλες διαφημιστικές (Maccan Ericson, Euro RSCG, Ι.Ν. Λεούσης). 

Εδώ και τρία χρόνια ασχολείται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει συνεργαστεί με το NYSY Studios για το Αthens Sumposium Pilates και το Yoga Fest, με το Αvocado Vegeterian Restaurant, με το Pure Bliss Πολυχώρο για τις ημερίδες της Γυναίκας και άλλα πολλά. Επίσης συνεργάζεται με μουσικά σχήματα για μουσικές εκδηλώσεις και έχει διοργανώσει 2 συνεχόμενες χρονιές το CReat MUSIC FESTIVAL. Είναι σε μόνιμη συνεργασία με την Ιωάννα Μακρίδου και την ομάδα του «THERATREE- Awakening the Senses of the Soul» (εκδήλωση ΙΑΝΟΣ 2012, "Παρουσίαση βιωματικών Σεμιναρίων Τheratree") και συμμετέχει σε ένα έργο ζωής, στην "αφύπνιση των αισθήσεων της Ψυχής".

 

Υπεύθυνη Οργάνωσης

H Σοφία Πισσία είναι διπλωματούχος Κοινωνιολόγος, με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία, Πολιτισμό και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από το 2003 – 2008 εργάστηκε στον ευρύτερο χώρο της εταιρικής επικοινωνίας και προβολής, αρχικά με την ιδιότητα της Υπεύθυνης Επικοινωνιακού Σχεδιασμού στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια ως Υπεύθυνη του τμήματος Σχεδιασμού Εταιρικής Ταυτότητας & Επικοινωνίας σε διαφημιστική εταιρεία στην Κύπρο, διεξάγοντας κοινωνικές, πολιτικές και πολιτισμικές μελέτες και έρευνες στο πλαίσιο υλοποίησης και διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, σχεδιάζοντας εταιρικές επικοινωνιακές στρατηγικές και διοργανώνοντας συνέδρια & εκδηλώσεις με στόχο τη διάχυση των αποτελεσμάτων των προαναφερθέντων μελετών.

Τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκε στο Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας «ΔΙΟΔΟΣ», ως Υπεύθυνη Οργάνωσης, Χρονοπρογραμματισμού και Διαχείρισης της Υλοποίησης των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της σχολής. Σήμερα, η Σοφία είναι Υπεύθυνη Οργάνωσης στο «THERATREE» (Awakening the Senses of the Soul) και ασχολείται παράλληλα με τις ενεργειακές θεραπείες.

Σήμερα Θέλω...

-Να ξεκινήσω
On Line Συμβουλευτική

-Να ενημερωθώ
α) για τα σεμινάρια,
β) για τις ομάδες του Theratree

-Να διαβάσω
α) εργασίες και
β) άρθρα που έχουν γραφτεί
από την ομάδα του Theratree

-Να διαβάσω προτεινόμενα
α) άρθρα, β) βιβλία

-Να δηλώσω
ενδιαφέρον συνεργασίας