Επικοινωνία

Επικοινωνία

Για σεμινάρια/ομαδικές συνεδρίες:
ΣΟΦΙΑ ΠΙΣΣΙΑ, Υπεύθυνη Οργάνωσης, (Κοινωνιολόγος-Επικοινωνιολόγος)
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο ή ομάδα, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα με την Υπεύθυνη Οργάνωσης: τηλ/fax: 213 0235933, κιν.: 6945 93 50 56
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για ατομικές συνεδρίες:
ΙΩΑΝΝΑ  ΜΑΚΡΙΔΟΥ, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας  (Couns. Dip., MA.)
Εάν επιθυμείτε μία πρώτη συνεδρία μαζί μου, ή με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Theratree,  επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα:
τηλ.: 210 2023 703, κιν.: 6939 690 868
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πώς να έρθετε στο THERATREE

Ο χώρος του THERATREE
Διεύθυνση: Νεοφύτου Βάμβα 7, Κολωνάκι, 10674, Αθήνα
(στην πλατεία Κολωνακίου, το στενό που κατεβαίνει από το Βρετανικό Συμβούλιο)

Με Μετρό:
Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι ο σταθμός «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός». Από αυτούς τους σταθμούς χρειάζεται να περπατήσει κανείς γύρω στα 6-8 λεπτά για να φτάσει στο Theratree, στη Νεόφυτου Βάμβα 7.
Ερχόμενοι από το μετρό του Συντάγματος βγαίνετε από την «έξοδο» Πανεπιστημίου / Μεγάλη Βρετάνια. Ανεβαίνετε την Οδό Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση προς Ρηγίλλης. Αφού περάσετε το Μουσείο Μπενάκη στρίβετε αριστερά στη Νεόφυτου Βάμβα.
Ερχόμενοι από το μετρό του Ευαγγελισμού βγαίνετε από την «έξοδο» Βασ. Σοφίας / Μαρασλή (Νοσοκομείο Ευαγγελισμός). Κατευθυνθείτε από Βασιλίσσης Σοφίας προς Σύνταγμα. Μετά τη Ρηγίλλης συναντάτε στο δεξί σας χέρι την Οδό Νεοφύτου Βάμβα, όπου και στρίβεται δεξιά. 

Με λεωφορείο:
Τα παρακάτω λεωφορεία κάνουν στάση στην πλατεία Κολωνακίου, προς: ΑΓΟΡΑ 100, προς: ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ 060,  προς: ΜΑΡΑΣΛΕΙΟΣ 022, προς: Ν. ΚΥΨΕΛΗ 022. Στη συνέχεια κατεβαίνετε την Οδό Καψάλη (από το πίσω μέρος της πλατείας) και στρίβετε δεξιά στο πρώτο στενό όπου βρίσκεται η οδός Νεοφύτου Βάμβα.

Με Τρόλεϊ:
Εξυπηρετούν πλατεία Κολωνακίου και Οδό Βασιλίσσης Σοφίας.
προς: ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ 3, προς: Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 3, προς: ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 8,
προς: Ν. ΨΥΧΙΚΟ 13, προς: ΛΑΜΠΡΙΝΗ 13, προς: Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 7.

Με αυτοκίνητο: 
Από σύνταγμα: ανεβαίνετε την Οδό Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση προς Ρηγίλλης. Αφού περάσετε το Μουσείο Μπενάκη στρίβετε αριστερά στη Οδό Νεόφυτου Βάμβα. Από Ευαγγελισμό: κατευθυνθείτε από Βασιλίσσης Σοφίας προς Σύνταγμα, μετά τη Ρηγίλλης συναντάτε στο δεξί σας χέρι την Οδό Νεοφύτου Βάμβα, και στρίβεται δεξιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια συνεδρία ή τη συμμετοχή σας σε σεμινάριο/ομάδα. Δείτε στο χάρτη το πώς να έρθετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σήμερα Θέλω...

-Να ξεκινήσω
On Line Συμβουλευτική

-Να ενημερωθώ
α) για τα σεμινάρια,
β) για τις ομάδες του Theratree

-Να διαβάσω
α) εργασίες και
β) άρθρα που έχουν γραφτεί
από την ομάδα του Theratree

-Να διαβάσω προτεινόμενα
α) άρθρα, β) βιβλία

-Να δηλώσω
ενδιαφέρον συνεργασίας